volg ons:

Laag instap niveau en gratis proeflessen om te proberen!!

Het Slimrun beweegprogramma

Het programma werkt via de gratis IOS app op uw smartphone.

Deze kunt u installeren in de app store van Apple.


Het programma is zeer transparant en kan gratis getest worden, zonder verdere verplichtingen!

download de app

Bewegen op je eigen tempo

Starten op je eigen niveau

Met motiverende instructies

Op ritme van leuke bekende muziek

Met een handige app!

Wanneer het jou uitkomt

schermvoorbeeld

De programma's zijn ontwikkeld voor iedereen die op een leuke en verantwoorde manier wil bewegen op zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Slimrun heeft 9 verschillende instap niveau's en iedere eerste les is geheel gratis en vrijblijvend te proberen. Op deze manier kunt u zelf beoordelen of het beweegprogramma van Slimrun ook bij u past.


Starten kan gewoon vanuit huis, dus u kunt Slimrunnen waar en waneer dat u uitkomt!

Slimrun is een beweegprogramma wat in 2010 is ontwikkeld. Omdat afvallen niet het makkelijkste is, willen wij dit samen doen!


Via facebook  kan je verhalen en ervaringen delen met andere. Op deze manier ben je niet alleen, maar kan je een deel motivatie halen uit mede Slimrunners. Het hele Slimrun programma staat in het teken van vet verbranden en conditie verbeteren op een leuke maar verantwoorde manier.


Bewegen is belangrijk voor het lichaam. Uit ervaring is gebleken dat er nog tè veel mensen zijn die dit, om verschillende redenen, niet doen. De meest gehoorde argumenten zijn tijdgebrek, hoge kosten van de sportschool en niet te vergeten schaamte! Slimrun is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld.


Inmiddels Is er voor IOS en Android een app ontwikkeld. deze is te vinden in de store van uw telefoon. meer dan 120.000 mensen lopen met de Slimrun app. Via de app is het nu ook mogelijk om een abonnement voor 30 dagen te sluiten. Zo kunt u voor € 4,49 onbeperkt Slimrun lessen lopen.

Wat is Slimrun? En waarom onderscheidt het zich van andere producten?


Het is een bewegingsprogramma dat gevolgd kan worden waar en wanneer je dat uit komt. Met muziek en een coach word je begeleid om op een verantwoorde en effectieve manier in je vetverbrandingszone te trainen.


Slimrun is uniek door zijn multidisciplinaire werking, vetverbranding, conditie verbetering, persoonlijke begeleiding en afwisselende muziek zorgen voor optimale resultaten, maar Slimrun is vooral heel erg leuk om te doen!


De Programma's

Een gedownload programma/niveau bedraagt 12 of 20 lessen, goed voor 6 of 10 weken.


Bij de start van elke les, krijgt de je een introductie waarin meestal de duur van de les wordt aangegeven (varierend van 17 tot 47 minuten). Hierna volgt de warming up, een rustpauze, het actieve gedeelte van de les en afsluitend de cooling downperiode. Door de gecoachte instructies te volgen en naar de muziek te luisteren, worden alle tempowisselingen duidelijk aangegeven.


De opbouw is zeer laag zodat iedereen kan instappen.


Door te bewegen met een hartslag tussen de 60 en 75% van de persoonlijke maximale hartslag, komt de slimrunner in zijn of haar vetverbrandingszone. Door af en toe boven deze zone te trainen wordt er ook gewerkt aan het verbeteren van de conditie.


In de app kan bepaald worden met welk niveau het beste gestart kan worden, dit is slechts een indicatie.

Een niveau hoger of lager starten kan natuurlijk ook


Indien dit niet geheel duidelijk is kan de eerste les van elk nivo gratis beluisterd of gelopen worden. Mochten er daarna nog onduidelijkheden zijn, adviseren wij de huisarts, fysiotherapeut of een andere medisch specialist te raadplegen.


Verschillende blokken.

Slimrun bestaat uit blok A, B en C. Blok A is voor de absolute beginner. De 3 verschillende instap niveau's varieeren alleen in duur van de tempo wisselingen. De laatste lessen van niveau 3 wordt een start gemaakt met korte dribbel stukjes. Blok B begint de loper een start te maken met dribbelen en joggen. later in dit schema wordt er gesproken over hardlopen. Blok C is een hardloop programma. Na dit programma te hebben gevolgd, loopt u met gemak 10 km. Let wel, alle niveau's sluiten altijd op elkaar aan. Als de loper start met niveau 1, kan deze doorgaan in de verschillende niveau's en zo aan het einde van blok C 10 km hardlopen. 


Wie is Slimrun?


Margo van den Oord, gewichtsconsulente . "Ik merkte dat er behoefte is aan beweging maar zonder vast te zitten aan een abonnement, plaats of tijd". Dit alles komt samen in Slimrun. Een Bewegingsdeskundige en een triatleet zijn de verantwoordelijke voor de loopschema's. Zijn ruime ervaring met doelgerichte trainingsschema's en (sport)begeleiding komt tot uiting in de op resultaatgerichte loopvariaties van het Slimrunprogramma.


Anneke Bakker, de stem van Slimrun, informatief, motiverend en inspirerend! Inmiddels ook actief Slimrunster met resultaat!


Andre van der Voort, muziek en montage, dankzij zijn muziekkeus lijkt een training gemakkelijker en sneller te gaan.


Sascha Labrujere, adviseur en allrounder, degene die alles samen heeft gesmolten tot een geheel.


Multidisciplinair.

De multidisciplinaire aanpak van Slimrun: het lopen, actief en sportief wandelen, dribbelen, joggen en later ook hardlopen, in combinatie met de muziek (die op het looptempo is afgestemd) de uitgebalanceerde trainingsprogramma's en ook nog eens een persoonlijke trainer die je adviseert, begeleid en je door de moeilijke momenten heen help tijdens de lessen, maakt dit een uniek product.